Enllaços d'interès

Better Evaluation

Pàgina didàctica orientada a avaluadors i avaluadores, amb explicacions detallades sobre les fases i els mètodes de l’avaluació. És obra de l’Australia and New Zealand School of Government, situada a Melbourne, Austràlia.

Ivàlua

L’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua) és un consorci públic constituït per diverses institucions com ara la Generalitat de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra, entre altres. Disposa d’un equip de professionals que es dediquen a fer avaluacions i d’un portal de recursos en línia sobre avaluació.

European Evaluation Society Website

Societat europea d’avaluació. Al web s’hi poden consultar esdeveniments i publicacions, tot i que hi ha enllaços que estan obsolets i no permeten descàrregues.

American Evaluation Association

És l’Associació Americana d’Avaluació, la qual té un gran pes internacional i està vinculada a diversos grups d’investigació al país.

Joint Committee on Standars for Educational Evaluation

Creada el 1975, és una coalició de professionals i associacions en relació amb l’avaluació en el camp de l’educació. Des del seu web es pot accedir a articles sobre estàndards de qualitat i a referències sobre les seves publicacions.